New Car Detailing Services

de folie van de auto - car wrap stockfoto's en -beelden

Onze New Car Detailing-services besparen u niet alleen geld, maar beschermen ook de ondercoating van uw lak en slijtage en krassen op de auto. Als u al zo lang in de autowasbranche zit, weet u waarschijnlijk al waar we het over hebben. Maar voor degenen met een meer onervarenheid, soms wil je gewoon een nieuwe auto zonder al het gedoe en gedoe.

De kosten van een complete nieuwe auto detailing service zijn erg hoog in vergelijking met het zelf doen, voor de professionele detailer. Kosten waar u voor moet zorgen zijn:

Veel mensen willen gewoon spothogedrukreiniging doen, maar de kosten van het gebruik van een hogedrukreiniger zijn hoger dan de kosten van het zelf uitvoeren van een professionele detaillering, vooral wanneer u niet zoveel vlekken doet als bij een hogedrukreiniger. De meeste mensen hebben niet het type high-end detailingshop die dit soort apparatuur kan gebruiken, dus gaan ze in plaats daarvan voor de snelle en gemakkelijke optie.

Autolakken zijn niet erg "plakkerig" als ze nieuw zijn. Daarom worden ze snel dof als ze een halve meter of drie meter oud zijn en is het bijna onmogelijk om ze weer helder te krijgen, zelfs met de hogedrukreiniger. Na een paar jaar worden zelfs de reminiaturen van het lakwerk zich bewust van het verstrijken van de tijd en de prille leeftijd. Dit is het moment waarop u als autobezitter eraan moet denken om uw auto periodiek schoon te maken en te polijsten. Probeer allereerst het verfwerk bij goed licht te controleren en controleer altijd de schaduwrijke gebieden, want als u dat niet doet, laat u die gebieden gewoon vervaagd achter en ziet er eerder lelijk uit dan in de schaduw.

De meeste mensen realiseren zich niet dat alleen het verfraaien van uw autolak er niet voor zorgt dat stof en vuil niet in het interieur van uw auto terechtkomen. Wanneer het interieur van vinyl is gemaakt, zullen ze zeker vies en modderig worden en aan de binnenkant van de autolak blijven plakken, waardoor die plekken gaan roesten. Dat is het feit, tenzij je die gebieden laat waxen die ze beschermen tegen vuil.

Voordat de werkzaamheden aan het interieur beginnen, moeten de oppervlakken waarop de bekleding wordt aangebracht absoluut schoon zijn. Er mogen geen vuildeeltjes en zeep en andere dingen zoals stof zijn. Was ze zoveel mogelijk goed, zelfs voordat de bekleding wordt aangebracht.

De montage moet worden uitgevoerd op een schaduwrijke plek, uit de buurt van directe zonnewarmte. Het is veel beter om bijvoorbeeld op een warme zonnige dag de passen onder de plafondventilatoren te laten doen.

De pasvorm op het dashboard is belangrijk. Het dashboard is best mogelijk, maar dan is de technologie natuurlijk niet ver genoeg geëvolueerd om een ​​perfecte pasvorm met een doek te bieden. Dus dat wordt een andere taak voor de detailer, een taak die hij heel goed doet.

De volgende klus op de auto detailing kluslijst is het polijsten van het autolakwerk. Een geschikt en veilig oppervlak moet worden gereinigd, vervolgens worden gebruikt en de motorkap moet worden gereinigd in overeenstemming met de aanwijzingen van de fabrikant. De polish wordt aangebracht met een geschikt en veilig polijstproduct volgens de instructies van de fabrikant. Primers moeten, als ze van tevoren goed zijn uitgezocht, worden afgedroogd en snel worden behandeld om eventuele last-minute verontreinigingen en onvolkomenheden te verwijderen.

The detailing of the exterior of the car has to be carried out in a very secure manner. Hoses should be used to touch all places where the paintwork is touching the surface, in order to remove as many contaminants as possible. The detailer should take care on which areas to polish; this is important for the finish and which will maintain the paintwork. The work area should be kept clean and dried off at all times.

The consideration of the materials used in the interior detailing job is of course mandatory. The use of upholstery should be done by an expert rather than yourself unless it is something really vital. Stitches should be properly inspected as well as all the hidden areas in the carpets and seating.

Alvorens de cabine opknapwerkzaamheden uit te voeren, moet zowel het plaatwerk als het tapijt worden gespoten. Dit zal helpen de vindingrijkheid en schoonheid van de interieurstructuur te behouden. De vochtige doek moet vervolgens worden gebruikt om de tapijtverwijderaar aan te brengen en het water moet daarna eenvoudig worden uitgespoeld om eventueel achtergebleven vuil en roet te verwijderen.