Car paint protection film

Car, Painting, Garage, Paintwork, Repaint, Spray

 Car paint protection film is een van de beste opties om uw auto zo origineel te houden als toen u hem voor het eerst kocht. Het beschermt de auto tegen gevaren die van buitenaf worden veroorzaakt, om nog maar te zwijgen van de schade die het kan toebrengen aan de algehele integriteit van het lakwerk.

Naast de bescherming van de autolak heeft het nog andere voordelen. Het heeft een UV-beschermingsfactor, waardoor het ideaal is voor gebruik in de zon, en het is waterbestendig. Het is ook bestand tegen corrosie en schimmelvorming. Het is zelfs waterdicht en roestbestendig. En het mooiste: de folie die over de oorspronkelijke lak van de auto is aangebracht, wordt aan het eind van zijn levensduur verwijderd. Alsof u het nog nooit zo goed hebt gehad, is er ook nog de film-lijmtechnologie die elke autolakbeschermingsfolie die op een ouder voertuig wordt aangebracht, voldoende duurzaam maakt voor de komende jaren.

De folie wordt aangebracht met behulp van een press-on systeem. U kiest een kleur – nomineer zwart voor de lak van uw auto – en deze wordt met behulp van een applicatorborstel en een tweede, kleinere lijmfilm op de binnenzijde van de autoruiten gespoten. U kunt ook vragen om een iets andere kleur of een ander ontwerp, naar uw persoonlijke smaak. Help uw auto bij zijn imago. Val op en krijg die coole getinte ruiten behandeling door uw eigen ontwerp aan te brengen. U kunt ook uw eigen filmontwerp maken met een verbeterde kleurensticker of een overschilderbare nitrilsticker. nitrilstickers zijn veel moeilijker aan te brengen dan gewone stickers, maar u kunt er nog steeds veel kleine verfdruppeltjes mee op een auto aanbrengen.

De folie wordt momenteel aangeboden in drie maten, die enigszins verschillen van auto tot auto. Ze zijn ontworpen om de originele lak van een auto te beschermen, maar geven hem een 'plesia'-look, waardoor hij zich onderscheidt van de originele lak. De afmetingen zijn zo ontworpen dat ze op afstand ongeveer 70% van het auto-oppervlak bedekken. Het zal dus ongeveer zo vet en luid zijn als een aosteriodiesel demper. Het zal niet alles bedekken, niettemin, aangezien het in golven, slechts een dunne laag per keer weg komt. Dit zorgt ervoor dat het beter wordt naarmate de tijd verstrijkt. Al met al geeft het een totaal origineel effect aan uw auto, in tegenstelling tot andere producten. Het feit dat autolak beschermfolie in feite economisch, herbruikbaar en transformeerbaar is, garandeert dat het een geweldige toevoeging aan elk voertuig zal zijn.