Auto schoonmaken

De meeste mensen zijn goed in het wassen van hun auto. Maar tijdens het schoonmaken vergeten ze iets of doen ze iets dat niet bij hun levensstandaard past. Bijvoorbeeld:

Het schoonmaken van auto's gaat niet alleen over het redden van de planeet (van de tuinvariant van het onderwerp) en het is niet alleen om de lak te strippen, zoals sommigen misschien zeggen. Het gaat in feite meer om het aanbrengen van een nieuwe laag verf, was en kit (voor een lange levensduur en duurzaamheid) en in het algemeen voor het interieur van het voertuig.

Uw eerste optie is om uw auto naar een wasstraat te brengen. Meestal zal dit het rubber gewoon nat maken en het daarbij laten. Als auto's meestal aan het interieur worden schoongemaakt, overweeg dan het volgende. Veel autobezitters zullen dit niet beseffen, maar vele, vele kilometers rijden verklaarde al het vuil in het interieur van de auto. Stel je voor dat al dat extra vuil je zwaar maakt. Trouwens, als je kinderen hebt – ombouwbusjes zijn een enorme verleiding.

Wij raden de volgende optie aan: een hogedrukreiniger. Er zijn goede, goedkope hogedrukreinigers op de markt die beter zijn dan uw slang, omdat ze geen slang hebben die water naar de lak van uw auto leidt. Bovendien, omdat ze geen water gebruiken zoals uw slang, hoeft u zich geen zorgen te maken over vriespuntproblemen (niet zo met uw slang), en kunt u meer van de auto schoonmaken in één reis. Het enige nadeel is dat de hogedrukreiniger soms niet de hele auto in één keer reinigt. Desalniettemin, als een tweede was- en spoelbeurt geen probleem is, is het de moeite waard.

Daarna zijn er enkele handwasproducten die het lukken, of in ieder geval helpen om het interieur nat/groezelig te houden. Een voorbeeld is Dodo Super Washing Solution. Het wordt ook genoteerd als een citroenproduct; klachten van consumenten zijn onder meer vervaging en strepen. Vergelijk dit met detailers die lichtjes water in het interieur van een auto sproeien en het laten drogen. Er is een dunne lijn tussen mild en sterk, en het is een kwestie van persoonlijke voorkeur waar je wilt stoppen.

Een andere optie is een speciaal autobad. De meeste fabrikanten verkopen er verschillende (vergelijkbaar met een lauwerkrans) en ze zijn een comfortabele manier om andeps schoon te maken, maar je kunt er niet omheen om de harde plastic onderdelen van de stoelen of het stuur te moeten afschrobben en de tapijten op te tillen jezelf.

De derde manier is degene die je het vaakst wilt gebruiken: je kunt jezelf wapenen met een fatsoenlijk product en naar een plaatselijke autodealer gaan en een spons- of borstelreiniger kopen die veilig is op alle oppervlakken (veilig te gebruiken op vinyl, leer, stoffen en kunststoffen) en gebruik het aan de binnenkant als vlekkenverwijderaar (om te beginnen tegen vuildeeltjes die op het oppervlak neerslaan).

Hiermee bereidt u het oppervlak voor voordat u het daadwerkelijk gaat reinigen. Begin eerst met de wielen. Wrijf eerst voorzichtig over het wiel met een zachte spons of borstel die ontworpen is om in water af te spoelen. (Sponzen en borstels hebben beide hun eigen kenmerkende ribbels)

gevolgd door het reinigen van de wielen met water. (Dodo Juice Pilsner werkt ook goed). Het spoelen van de wielen helpt om vastzittend vuil los te maken dat de lak van de auto naar beneden heeft getrokken en dat op het ingestelde sponswerk rust.

Verlin wax doet wonderen op de afwerking en de kleur van de afwerking. U kunt het met de hand of machinaal aanbrengen, sommigen suggereren dat u het machinaal aan de binnenzijde van de auto moet aanbrengen terwijl u in één richting langs de lijnen van de auto werkt

Verlin Polish bevat een hardwerkende mix van synthetische oliën, wassen en schuurmiddelen die het werk aanzienlijk gemakkelijker maken en heeft een kortste lijst van ingrediënten. Je kunt zowel vloeistof als pasta gebruiken, de hoeveelheid is aan jou. De textuur is typisch een zeer fijn zand dat bestaat uit kleine, microreequente "Yaoq-hoeveelheid" deeltjes die echt een slijtvast en extreem krasbestendig oppervlak creëren.

Nadat de wielen zijn voorbereid, zijn zowel de lak als de bekleding klaar om wekelijks te worden gewassen. De meeste experts zouden aanraden dat een periode van 2 – 3 weken noodzakelijk is, maar ik heb ontdekt dat de gemiddelde rustperiode een natuurlijkere voorjaarsschoonmaak geeft.

Denk aan deze "externe" benaderingen van autoreiniging tot wasdom. In tegenstelling tot sommige "maak jezelf" schonere vaartuigen, zijn dit tijdverspillers. U probeert een omgeving voor uw auto aan te moedigen en te koesteren om uiteindelijk van te genieten. Hoewel het milieu ongetwijfeld kritiek is, zijn u en de auto dat ook. Genieten van!